You are here

» Nyheder

Nyheder

Agromek er Nordeuropas største landbrugsmesse med alt til landbrug, entreprenør, vej og park, som i år holdes 27. - 30. November 2018 i Herning. Vi vil naturligvis være at finde på messen.
Billedet her er fra messen i 2016, hvor vi stod sammen Perstrup Beton Industri og Byggebjerg Beton, og viste jer en bred palette af betonprodukter til byggeprojekter inden for landbruget, fx. spalter, gylletanke og siloelementer mv.
 
 
 

Vi har i flere år deltaget på fagmessen Eurotier i Hannover, Tyskland, og er også klar til næste messe, som er d. 13. - 16. November 2018.

Hermed lidt stemningsbilleder fra en veloverstået og meget positiv fagmesse i 2016, hvor vi deltog fra d. 15. november til 18. november 2016.

 

På verdenplan, betegnes messen som den førende udstilling inden for animalsk produktion, ligesom det også er en international fagmesse for innovative energiforsyninger. Læs mere om messen via dette link - Eurotier.

 

Sikkerhedsinformation til din stald
I samarbejde med DSK har vi produceret et skilt med sikkerhedsinformationer og anbefalinger til brug ved kørsel på spalter, som du kan hænge i din stald.
Skiltet fåes enten i str. A3 (29,7x42 cm) eller str. A2 (42x59,4 cm). Du kan bestille skiltet ved at skrive til agro@ibf.dk.  
Sikkerhedsskilt - link til PDF
 
Restpartier til reducerede priser
- nu sælger vi ud af vores restpartier.

Ring og hør nærmere på 97141100.